Rikthehet Nokia 105, celulari bazik, por super rezistent dhe jetëgjatë: shumëkombëshja finlandeze prezantoi dy modele të reja për këdo që kërkon një telefon me funksione themelore, autonomi të zgjeruar, rezistencë dhe konektivitet.

Për më shumë vizitoni:

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE:
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE:
Follow Top Channel on Instagram HERE:
Follow Top Channel on Twitter HERE:

source: https://mirchigossips.in

Xem thêm các bài viết về Công Nghệ: https://mirchigossips.in/category/cong-nghe/

One thought on “Rikthehet Nokia 105/ Celulari super rezistent, jo smartphone, por ka aplikacionet bazë”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>